Александар Манев

Александар Манев е еден од најмладите топ менаџери во осигурителниот сектор во Македонија, но за прилично кусото време откако е на чело на Кроација Осигурување – неживот, резултатите на компанијата се импресивни. За годинава што изминува, Кроација има најголем релативен раст меѓу сите осигурители на пазарот, а во сите класи на осигурување е направено комплетно […]

Коста Димитровски

Коста Димитровски e Директор на прием во осигурување во Кроација – неживот. Со своето дваесетгодишно искуство во осигурителната индустрија, тој располага со импресивни вештини за преговарање и деловно планирање, како и презентациски и аналитички вештини. Во тимот на Кроација Осигурување е од август 2021 година и оттогаш, благодарение на неговата посветеност и знаење, компанијата го […]