Профил на компанијата

Брендот кој го носиме е добро препознатлив повеќе од 134 години, што претставува обврска за постојана инвестиција во квалитетот на производте и услугите, но исто така и во квалитетот на работењето

Кроациа Осигурување направи значителен чекор кон официјализирање на високите стандарди за квалитет под кои работи, со што стана првата финансиска институција во Р. Македонија која се сертифицираше под новата верзија на ISO стандардот  за квалитет и се стекна со сертификат ISO 9001:2015 одобрен од Lloyd Registar, како и прва финансиска институција во Р. Македонија со добиен меѓународен сертификат за воспоставен систем за задоволство на корисниците согласно стандардот ISO 10002:2018

Менаџмент на компанијата

Понуди на Компа

Вкупно понуди
0
Издадени полиси
0
Рејтинг на Компа
0

*Најпродаван пакет од Croatia Осигурување на Компа е
Стандард пакетот на Домаќинско осигурување

Контакт

Ул. Железничка бр.41, 1000 Скопје
+389 2 3215 083 | +389 2 3215 883 | 15510 (08:00h – 16:00h)
www.crosig.mk | contact@crosig.mk