Иван е осигурителен брокер, со над 15 години искуство на раководни продажни позиции во неколку осигурителни компании. Неговото темелно познавање на продуктите на осигурителниот пазар ни овозможува на Компа да ги опфатиме сите најважни аспекти од пакетите кои се клучни за корисниците.

Експертиза: Имотни осигурувања, Каско, Незгода
Искуство: 15 години