Кристиан Лешков

Кристиан Лешков е дел од Сава Осигурување преку 10 години, најпрво како Регионален Директор на продажба, а од крајот на 2022 како Извршен Директор. Искуството стекнато во работата со продажната мрежа и директниот контакт со потребите на клиентите денес го преточува во организација и модернизација на процеси и продукти и иновација. На позицијата од: 2022 […]

Мелита Гугуловска

Мелита Гугуловска е на чело на Сава Осигурување повеќе од 18 години, на позицијата Генерален Директор од 2022, а претходно на позицијата Извршен Директор на компанијата. Под нејзино водство компанијата ги бележи најголемите успеси и е постојано во самиот врв на осигурителниот пазар, додека брендот станува препознатлив како модерна, динамична и високо респектабилна компанија. На […]