Што да гледате при избор на полиса за Домаќинско

Купувањето осигурување е малку поразлично од купувањето на некој друг продукт или услуга. Ако купите парче облека за 2.000 денари и тоа не ви се погоди, ви пропаднале 2.000 денари. Но, ако купите полиса од 2.000 денари, без да сте добро информирани од што го штити вашиот дом а од што не, ризикувате да ви […]

Анализиравме над 20 понуди за Домаќинско осигурување

Нашата темелна анализа траеше неколку месеци, при што ги истраживме и најситните детали на сите достапни понуди за Домаќинско. Благодарејќи на тоа – сега можете на едно место, разбирливо и лесно споредливо да ги видите сите понуди и да ја изберете најдобрата за вас.