Компарирај,
не комплицирај!

Спореди, избери и купи најдобро осигурување за себе.

Домаќинско осигурување

22 понуди од 9 компании

Здравствено осигурување

Патничко осигурување

Каско осигурување

Понуди од домашните осигурителни компании

Зошто Компа?

Рејтинг
0
Посети
> 0 K
Полиси
0 +

Лесно како ен-два-три!

Одбери

Одбери си ја најдобрата од понудите што Компа ги собра и спореди на разбирлив начин за тебе.

Потврди

Заедно го потврдуваме твојот избор и дека имаме сѐ што е потребно за издавање на полисата.

Плати

Плаќање и достава на полисата онлајн во најбрз можен рок.
+ Добиваш ваучер од Ananas.mk со секоја полиса

Компа експерти

Клиентите за нас

Осигурaj го твојот дом уште денес!

Започни со Домаќинско осигурување, а Компа ќе е со тебе низ целиот процес. На брз и лесен начин до посакуваната полиса.

Другите типови осигурувања пристигнуваат наскоро на Компа

Најчести прашања

Компа е веб-платформа за споредба на осигурителни понуди од домашните осигурителни компании. Таа овозможува брз, лесен и разбирлив начин на споредба на сите достапни понуди, а со тоа и информиран избор и купување на онаа полиса која најмногу ви одговара.

Со помош на дигитална технологија градиме мошне интуитивно корисничко искуство, кое гарантира дека за помалку од пет минути можете да ја видите, разберете и споредите целата понуда на пазрот за одреден тип осигурување.

Компа го скратува времето кое на корисниците им е потребно да ги најдат, разберат и споредат сите осигурителни понуди што се релевантни за нив и нивниот движен и недвижен имот и да го купат осигурувањето онлајн во најкус можен рок. Истовремено, Компа ја нуди и сопствената експертиза како помош при избор на најсоодветната полиса, а и информира за актуелните промоции, попусти и бенефиции при плаќање актуелни кај осигурителните компании.

 

Нашите осигурителни експерти ги анализираат сите осигурителни понуди на пазарот, ги издвојуваат најважните параметри на секоја од нив и ги систематизираат на разбирлив, јасен и лесно споредлив начин. Истовремено, нашите девелопери и UX дизајнери ги претставуваат понудите на визуелен начин на кој корисниците многу лесно можат да ги увидат и споредат клучните параметри кај секоја понуда.

На тој начин им помагаме на корисниците да направат информирана одлука, поткрепена со добро разбирање. Истовремно им помагаме на компаниите на јасен начин да ги претстават придобивките од секое осигурување за корисниците.

Услугите на Компа се целосно бесплатни за корисниците. Дополнително гарантираме дека цената на полисата извадена со посредство на Компа во било која компанија нема никогаш да биде поскапа од цената на полисата во самата компанија. Компа заработува на основ на маркетинг презентција на осигурителните продукти и тоа на никаков начин не влијае на цената што ја плаќа корисникот, која никогаш не е поскапа одошто да се купи во самата компанија.

 

Компа има неколку нивоа на претставување на информации за корисниците. Основното ниво се картичките на кои се сублимирани сите клучни информации. Второто ниво е прегледот на сите опфатени ризици и предмети на осигурување на полисата, заедно со сите нивни параметри како лимити, исклучоци, франшиза и рокови на важење. Третото ниво се интегралните услови на осигурување според кои се склучува договорот за осигурување претставен со полисата за осигурување.

На тој начин создаваме корисничко искуство кое гарантира дека корисниците ги имаат сите информации пред да изберат полиса.

Нашиот тим на осигурителни експерти во континуитет работи на анализа на различните типови на осигурување. Тоа подразбира длабочинска анализа и на најситните детали на секоја понуда, бидејќи за Компа најважно е корисниците да се целосно запознаени со сите аспекти на осигурувањето што би го купиле. Иако ова е комплексен процес, очекуваме во текот на 2024, континуирано, еден по еден, на Компа да се појавуваат сите типови осигурување достапни за споредба.

Сѐ уште имате прашања? Зборувајте со нашиот Компа експерт телефонски на
070 268 000 или alo@kompa.mk